Besplatna isporuka preko 3.000,00 rsd I Plaćanje na 12 rata

Voden Filteri Za Vodu

Iskustva

Ispod možeš naći iskustva naših klijenata.

Recenzije koje su ostavljene su verifikovane od strane CR plugin aplikacije.

Samo potvrđeni vlasnici Voden tuša, i nekih od Voden ili Pureal filtera za vodu mogu da ostave svoju recenziju.

 

Voden filteri za vodu
3326 recenzija
independently verified
rating 4.88 / 5
Powered byCusRev
1-8 of 8 reviews
 1. TT

  Tus kao tus deluje jako nekvalitetno,plastika. slike ne prenose verodostojno proizvod i ocekivala sam vise. Ali na stranu to kakav je tus,funkcionalnost ondosno efekat me vise brine,verujem da otklanja hlor,ali mi nije jasno kako tako negativno utice na moju kosu.

 2. TT

  Iskreno ne odgovara mi,primecujem da mi je kosa suva,cak vise i ispada nakon pranja. Provereno je povezano sa voden tusom,jer cim sam prestala da ga koristim,vratila se u predjasnje stanje.

 3. I

  Nisam ih jos uvek isprobala

 4. DS

  Predhodni uložak je trajao 6 meseci, ovaj sto sam sad poručio je trajao 3 dana, okrenuo sam ga i posle je trajao jos jedan dan, jako slab pritisak. Naglasicu da sam iz Zrenjanina, i da je ovde voda iz vodovoda poslednjih meseci katastrofa, možda i to ima veze, ali opet prodavci treba da naglase da nije za Zrenjaninsku vodu.
  Trenutno ne koristim filter, jer je jako slab pritisak kada ga stavim.Poslali ste mi i deo sa većim rupicama, stavio sam i to i opet isto.

 5. FK

  Loš dodatak, kada se namontira curi sa svih strana jer je obim manji od tuša, kao da je namenjen za drugi manji tuš 1/5 ocena

 6. МK

  Мој се туш после 2 недеље употребе запушио и вода цури у више правца. На предходном сам морао да бушим нове рупе па кад није то успело користио сам без горњег дела. Можда требате да порадите на томе. Напомињем да сам у НБГ.

 7. MS

  Tuš ima prejak mlaz, čak i kada se stavi gumica koja se dobije uz njega. Takođe se temperatura vode ne može podesiti, ili je toplo ili hladno. Kupila sam ga ja jer sam videla da ga preporučuje jedna poznata infuenserka. Bačene pare u svakom slučaju.

 8. ID

  Porucila sam i niste ga poslali😀

.

Updating…
 • Nema proizvoda u korpi.
Lista Čekanja Ostavi svoju validnu email adresu, ako želiš da te obavestimo kada proizvod bude opet na stanju. Količina je ograničena, prednost imaju klijenti koji su prijavljeni na listu čekanja.