Besplatna isporuka preko 3.000,00 rsd I Plaćanje na 12 rata

Plaćanje na rate bez kamate

Svoju narudžbinu možeš platiti i na rate, bez kamate, do 12 mesečnih rata, koristeći Visa ili MasterCard kartice banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićeš preusmereni na stranicu NestPay koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da uneseš sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možeš pročitati sa tvoje kartice.

 

online placanje

 

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju poseduješ i otvoriće se novo polje gde klikom biraš željeni broj rata za plaćanje porudžbine:

 

online placanje na rate voden 1

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje na rate je moguće jedino karticama banke Intesa.

Do 12 rata bez kamate plaćanjem Banka Intesa kreditnim ili debitnim karticama.

Do 6 rata bez kamate plaćanjem karticom Banke Poštanska štedionica.

Omogućili smo odloženo plaćanje na do 12 rata bez kamate preko administrativne zabrane.

Kako bi se realizovala kupovina uz administrativnu zabranu, potrebno je da kompanija u kojoj si zaposlen/a ili sindikat kome pripadaš potpiše ugovor o poslovnoj saradnji sa našom kompanijom.

To je vrlo jednostavan proces, potrebno je samo da dokumentaciju koju ti mi prosledimo odneseš u računovodstvo firme ili sindikata na potpisivanje.

Molimo te da svoj zahtev pošalješ na email: sales@voden.rs ili nas pozoveš na +381 69 700 733 ukoliko postoji interesovanje za ovaj vid plaćanja.

Ukoliko tvoja kompanija ima već potpisan ugovor sa Voden-om, potreban obrazac za kupovinu putem administrativne zabrane možeš preuzeti u obračunskoj službi finansija tvoje kompanije.

Prilikom plaćanja preko administrativne zabrane, na proizvode se ne primenjuju snižene ili akcijske cene.

Prihvatamo plaćanje čekovima građana na 12 rata bez kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih 11 meseci).

Prilikom plaćanja čekovima na rate, na proizvode se ne primenjuju snižene ili akcijske cene.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.
Lista Čekanja Ostavi svoju validnu email adresu, ako želiš da te obavestimo kada proizvod bude opet na stanju. Količina je ograničena, prednost imaju klijenti koji su prijavljeni na listu čekanja.